Langin Kauppahuone

Raahen vanhassa kaupungissa sijaitseva uniikki käyntikohde toivottaa matkailijan tervetulleeksi!
Pekkatorin laidalla sijaitsee upeasti 1800-luvun tyyliin restauroitu kahvila & boutique-hotelli Langin Kauppahuone sekä kotimaisen tuotemerkki Utuan myymälä & showroom.

Langin Kauppahuone on elämyksellinen 1800-luvun kahvila-ravintola, puoti ja boutique-hotelli. Kauppahuone jatkaa yli 200 vuotta vanhan kauppiastalon perinteikästä toimintaa kertoen samalla tarinoita kauppahuoneen eletystä elämästä ja historiallisista henkilöistä. Talon rakennuttaja, patruuni ja kauppias Johan Lang, oli aikoinaan Suomen eturivin kauppiaita. Kauppiastalon mielenkiintoisesta elämästä kertovat myös Sofia Lybeckerin, kapteeni Byströmin ja puotineitsyt Annan tarinat.

Samassa pihapiirissä, Langin pääkartanossa, sijaitsee myös tuotemerkki Utuan myymälä & showroom. Utua on suomalainen tuotemerkki, joka tarjoaa arjen luksusta laadukkailla tuotteillaan. Utuan tarina on lähtenyt liikkeelle laadukkaista nahkalaukuista ja tänä päivänä valikoimasta löytyy laukkujen lisäksi myös asusteita ja vaatteita. Utualla arjen luksus tarkoittaa kestäviä valintoja, laadukkaita materiaaleja sekä kauniita muotoja ja värejä, toiminnallisuutta unohtamatta.

Kokonaisuus on helposti saavutettavissa ja 8-tieltä Raahen kohdalta on lyhyt, vain noin kahden kilometrin, matka poiketa myös ohikulkiessa kahville ja ostoksille.

Langin Kauppahuone
Kirkkokatu 19, Raahe
044 240 2481
www.langinkauppahuone.fi