MeriRaahe

MeriRaahen tarjontaan kuuluvat saaristoristeilyt Raahen edustalla, venekuljetukset, majoituspalvelut Raahen saaristossa sijaitsevan Iso-Kraaselin luotsituvalla ja mantereella sekä ohjelma- ja ruokapalvelut saaristossa. MeriRaahe järjestää tilauksesta risteilyitä ja ohjelmapalveluita myös Kalajoella.

MeriRaahen tuotteita ovat myös mm. opastetut kalastusreissut, Island Hopping -risteilyt ja erilaiset räätälöidyt ”päivä merellä” kalastaen tai saaristoon tutustuen -paketit. Myös hylkeiden kuvaus- tai pyyntisafarit ovat mahdollisia tilauksesta, sekä erityyppiset ohjelmalliset illanvietot ruokailuineen ryhmille. Yritys räätälöi myös täysin yksilöllisiä meriretkiä asiakkaan toiveiden pohjalta.
MeriRaahen matkailutuotteiden yhteydessä tarjottavat ateriat ovat lähiruokaa parhaimmillaan; kalassa pyritään käyttämään Perämeren omia antimia, kasvikset ovat paikallisilta tuottajilta. Risteilyyn yhdistetty catering -palvelu voi olla yksinkertaisesta makkaranpaistosta tai nokipannukahvittelusta aina pitkälle vietyä Fine Dining -ateriointia saarimiljöössä.

MeriRaahe
050 434 6340
www.meriraahe.fi