Kalajoen Joulutervehdys esittää: Havulan Joulu

Tervetuloa kokemaan unohtumaton konserttielämys Havulan historialliseen kartanoon!
Jo vuodesta 2014 alkaen Kalajoen Joulutervehdys on kerännyt rahaa hyväntekeväisyyteen jo yli 50 000 euroa. Konserttien Youtube-tallenteet ovat keränneet yhteensä 103 989 katselukertaa, ja konsertit ovat tulleet tunnetuksi yleisölle upeista sovituksistaan sekä tasokkaasta toteutuksestaan, joka on saavutettu aina Kalajokisten ammattilaisten yhteistyöllä.
 
”Meiltä on säännöllisesti vuosien mittaan toivottu useampia konserttipäiviä, sekä kyselty myös pienimuotoisempia tilaisuuksia. Tänä vuonna aiommekin viimein toteuttaa jotain erilaista ja ainutlaatuista, ja konsertoimme historiaa tihkuvassa Havulan Kartanon juhlasalissa useampana päivänä. Luomme saliin ainutlaatuisen ja intiimin tunnelman, ja voimme panostaa esimerkiksi äänentoistoon ja valaistukseen suuria konsertteja kokonaisvaltaisemmalla tavalla. Havulan historiallinen miljöö on jo itsessään erittäin tunnelmallinen, joten nämä konsertit ovat taatusti jotain, jollaista emme aikaisemmin ole vielä tehneet.”
 
Näissä konserteissa viisihenkisessä, ammattilaisista koostuvassa orkesterissa tunnelmaa ovat luomassa Ismo ”Imppa” Irva (basso), Tomi Hakola (perkussiot, lyömäsoittimet), Pekka Peltola (haitari, koskettimet), Antti Roslander (koskettimet, kitara) ja Ville Palin (kitarat, koskettimet). Solisteina toimivat kaikista Joulutervehdyskonserteista tutut upeat Anne Vihelä ja Janne Hietala.
 
Konsertit järjestetään seuraavasti:
To 15.12 klo 19.00
Pe 16.12. klo 19.00
La 17.12. klo 16.00 ja klo 19.00
Su 18.12. klo 15.00 ja klo 18.00
Lipunmyynti konsertteihin alkaa maanantaina 14.11. Konsertit ovat miljööstään ja luonteestaan johtuen kapasiteetiltaan erittäin rajattuja; lippuja myydään vain noin 60 kpl / konsertti, joten kannattaa toimia nopeasti! Tervetuloa mukaan joulun tunnelmallisimpaan konserttiin!
 

OSTA LIPUT