Ohjelmapalvelut

Opastettuja retkiä Maakallaan ja ohjelmapalveluja Hiekkasärkillä, Siiponjoella sekä talvella Rahjan saaristossa. Savusauna- ja kotatilaisuudet evästettynä ja paikallisilla tarinoilla maustettuna. Teemalliset retkiohjelmat ryhmille.

femEmare Oy
040 722 6401
www.fememare.fi

divider

Melontaretket, vesijettisafarit, maastopyöräretket, sauvakävelyretket, kalastusretket, karting ja paljon muita ohjelmapalveluja.

Hiekkasärkkien Ohjelmapalvelut Oy
Safaritalo
Merisärkäntie 10
045 111 6633
www.hsop.fi

divider

Työhevostila Pohjanmaan Vossikka järjestää sopimuksen mukaan työhevostoimintaan liittyviä koulutuksia sekä kyydityksiä ja ajeluja hevosella tapahtumissa, juhlissa ja yksityisesti. Tilan Korpipurolla on sauna ja lapinkota, jonne voi tilata ruokailun ja ohjelmaa. Ajoaika Kalajoelta on noin 35 minuuttia.

Pohjanmaan Vossikka
Pyhänkoskentie 646, Ylipää
044 242 6323
www.vossikka.com

divider

SUP-, purje- ja leijalautailun alkeisohjausta, ryhmäkursseja sekä SUP-melonta- ja SUP-kalastusretkiä. Vuokrattavana kesällä SUP- ja purjelautoja. Voit myös pyöräillä huimiin seikkailuihin: vuokraamme fatbikeja ympäri vuoden sekä järjestämme ohjattuja fatbike-retkiä.

Rautio Sports Surf Center
Top Camping Kalajoki
Tuomipakkaintie 20
044 546 0090
www.surfcenter.fi

divider

Keskusvaraamosta saat varattua keskitetysti kaikki matkailualueen palvelut: aktiviteetit, ruokailut, liput, kuljetukset, kokoustilat ja -palvelut.

Kalajoki Keskusvaraamo
Jukupolku 5
08 469 4449
www.kalajokikeskusvaraamo.fi