facebook pixel

Pikkujoulut Kalajoella

Kalajoki huokuu lämmintä tunnelmaa joulun lähestyessä.
Tule nauttimaan joulun ajan elämyksistä, aktiviteeteista ja tunnelmasta.
Suunnitteletpa pikkujouluja, joulun pyhien viettoa tai vuodenvaihteen juhlaa, Kalajoella sinusta pidetään hyvää huolta.

Pikkujoulu Gaala

Hiekkasärkät Areenalla juhlitaan yrittäjien ja ystävien kesken iloisissa pikkujoulutunnelmissa samalla itsenäistä Suomea muistaen. Illan aikana järjestetään Yrittäjägaala, Pikkujoulu Gaala ja Pikkujoulu Show. Illan esiintyjinä mm. Maija Vilkkumaa, Olli Herman ja Rock & Roll Sensation, Chameleon ja Joni Pakanen.

Pikkujoulu Gaala
Merisärkän Pikkujoulushow

Viihdekeskus Merisärkässä viihdytään pikkujouluissa kotimaan huippuartistien ja maittavan ruoan merkeissä. Esiintyjiä Pikkujouluissa mm. Golden Abba Show 27.11. ja Arttu Wiskari 4.12 

Merisärkän pikkujoulushow
Santa’s Resort & Spa Hotel Sanin pikkujouluillat

Pikkujoulubuffet alk. 29 €/ hlö tai 3 ruokalajin pöytiintarjoiltu menu alk. 35,90 €/ hlö

Majoitus alk. 64 €/ hlö/ 2hh sis. kylpylän käytön ja aamiaisen

Varaa pikkujoulut
Jännittävät aktiviteetit pikkujouluihin

Seikkailupuisto Pakka järjestää tilauksesta jännittävät aktiviteetit Hiekkasärkät Areenalla, aivan Hiekkasärkkien matkailukeskuksen läheisyydessä. Ohjelmassa mm. kilpailuvietin nostattava Archery Tag jousipyssysota ja kuplafutis 

Lue lisää
Lokkilinnan juhlava joulupöytä

Hotelli-Ravintola Lokkilinna kattaa pikkujoulujen aikaan juhlavan joulupöydä, missä tarjolla on perinteisiä jouluherkkuja. Varaa paikka seurueellesi tai yrityksesi väelle pian, sillä yksi illoista on jo loppuunmyyty.

Lue lisää
Pikkujoulut Kalajoen SuperParkissa

SuperParkissa onnistuu lasten omien pikkujoulujen järjestäminen. Supersankareiden pikkujoulupaketti sisältää rannekkeen aktiviteettipuistoon, ohjatun aktiviteetin, jouluiset herkkutarjoilut tonttulakkia unohtamatta.

Myös yrityksesi pikkujoulut onnistuvat SuperParkin liikkumaan innostavissa puitteissa! SuperKisailut on nauruhermoon liikunnallisella twistillä iskevä leikkimielinen kisailu, jossa jokainen pääsee olemaan päivän stara!

Lue lisää