Taitoluisteluleiri Kalajoella 7.-18.6.

Varaa paikkasi Kalajoen taitoluisteluleirille kokeneiden ja innostavien valmentajien oppiin sekä loistavien harjoittelumahdollisuuksien äärelle

Kesäkuussa 2020 Kalajoella pidetään huipputason kansainvälinen taitoluisteluleiri, jonka ohjaajat ja valmentajat ovat olleet mukana aina olympiatasolla saakka lajin parissa.

Kalajoen urheiluakatemiatasoiset puitteet, kuten kokonaan taitoluisteluleirin käytössä oleva jäähalli, tarjoavat korkeatasoiset puitteet leirille.

Lisäksi leiriläiset voivat majoittua tasokkaasti yhdessä Suomen suosituimmista kesämatkailukohteissa kaikkien matkailualueen palveluiden ytimessä. Leirille kannattaakin lähteä vaikka koko perheen mukaan, sillä tekemistä riittää myös muille.

Leiri järjestetään 7.-18.6.2020 Kalajoella ja ilmoittautuminen on käynnissä!
Ilmoittaudu mukaan ulla.papp63@gmail.com (ja kalajokiskatecamp@gmail.com).

 

Leirin valmentajat

ALEX JOHNSON on kisannut 13 USA:n mestaruudesta, mitalisti monista kansainvälisistä kisoista sekä jatkanut kilpailua myös seniorina. Hän on työskennellyt monien tunnettujen valmentajien ja koreografien kanssa, kuten Tom Dickson, Alexei Mishin, Mie Hamada ja Shae Lynn Bourne. Viimemmäksi hän teki koreografian Aleksei Krasnozhon.

JORIK HENDRICKX on kilpaillut vuosia useissa Euroopan ja Maailmanmestaruuskisoissa parhaana saavutuksenaan neljäs sija Euroopanmestaruuskisoissa. Jorik on kisannut myös kaksissa talviolympialaisissa, Sochissa ja PyeongChangissa. Hän valmentaa nyt Belgiassa ja Hollannissa yhdessä aiemman valmentajansa kanssa.

ULLA PAPP on kokkolalaisen luisteluseuran päävalmentaja. Hän on myös psykoterapeutti erikoisalanaan mentaalivalmennus ja liikuntatieteiden maisteri. Hänellä on tason viisi valmennuslisenssi Euroopassa ja Skate Canadan 3. tason diplomi. Ulla on valmentanut ympäri maailman – Meksikossa, Turkissa, Italiassa, Irlannissa ja niin edelleen… Hän työskenteli valmentajana Vancouverissa Kanadassa ja on ollut mukana iceDOME coaching Team -ryhmässä Michael Huthin mukana.

BEATA PAPP on helsinkiläisseura MTK:n päävalmentaja. Hänellä on itsellään kansainvälisen taitoluistelijan vahva ura Beatan edustettua Suomea monissa ISU:n kisoissa. Beatan valmentajiin lukeutuivat Brian Orser ja Michael Huth. Nykyisin hän valmentaa useilla leireillä ja kerhoissa, kuten iceDOME. Beata on myös koreografi.

ANTON ISAKSSON valmentaa luistelijoita jään ulkopuolella. Anton on sarjayrittäjä ja EHFA sertifioitu Personal Trainer ja ryhmäliikuntaohjaaja. Hänellä on kokemusta valmentamisesta niin nuorten ryhmistä kuin yritysmaailmastakin.

TOM DICKSON aloitti taitoluistelun Kaliforniassa opiskellessaan musiikkia. Luotuaan uraa kansainvälisistä kilpailuista Tom aloitti kiertue-esiintymiset tunnetuissa jääshow’ssa, kuten Ice Capades sekä Torvill ja Dean. Hän on työskennellyt mestariluistelijoiden kuten Jeremy Abbot, Matt Savoie, Yuna Kim, Satoko Miyahara ja Rika Kihara kanssa. Tom on voittanut viidesti US Figure Skating -organisaation myöntämän Choreographer of the year -palkinnon.