Kokkola

Yksin ja yhdessä, kesällä ja talvella. Kulttuuria ja liikuntaa, maaseutua ja kaupunkielämää. Kokkola on kaupunki, joka yllättää ja palkitsee monipuolisuudellaan ja elinvoimallaan. Kiireen keskellä voit rauhoittua idyllisessä Vanhassakaupungissa tai viettää aikaa kauniissa Meripuistossa. Monipuoliset kaupan palvelut houkuttelevat edullisille ostoksille. Oma lukunsa ovat lukemattomat tapahtumat, joita riittää sekä liikunnan että kulttuurin ystäville. Mikä parasta, Kokkolaan on helppo tulla: autolla, junalla tai lentäen. Hymyilevä Kokkola toivottaa tervetulleiksi niin lapsiperheet kuin kulttuurin nälkäiset vieraat läheltä ja kaukaa. Tarjoamme parastamme kaikkina vuodenaikoina.

www.visitkokkola.fi

TOP 5 – Elämykset Kokkolassa

 1. Tapahtumat
  Kokkolan tapahtumatarjonta on todellinen runsaudensarvi. Valinnanvaraa riittää kulttuurista liikuntaan ja kaikesta siltä väliltä.
 2. Meripuisto
  Meripuistosta asuntomessualueen tuntumassa on tullut kokkolalaisten olohuone, jonne matkailijatkin ovat lämpimästi tervetulleita. Meripuiston terminaalista m/s Jenny suuntaa säännölliset reittinsä Tankarin majakkasaarelle.
 3. Luontokohteet
  Vain pari kilometriä Kokkolan keskustasta sijaitsevat Elban ja Harrbådan luontopolut. Automatkan päässä kävijöitä odottaa Vuoden retkipaikaksi valittu Vattajanniemi sekä Ohtakarin saari.
 4. Kahvia, ruokaa ja juomaa
  Voit lepuuttaa jalkojasi tai nauttia herkullisesta ruuasta viihtyisissä kahviloissa ja ruokapaikoissa kaupungin keskustassa tai vaikkapa meren äärellä.
 5. Kiertokävely Neristanissa
  Kiertokävely Vanhassakaupungissa eli Neristanissa tarjoaa aikamatkan menneisyyteen laivanvarustajien, merimiesten ja kauppiaiden aikakaudelle.