Pääsiäinen Kalajoella 28.3.-1.4.

 Pääsiäinen on täällä ja ilmassa on kevään taikaa; luonto kutsuu ulkoilemaan ja sisäaktiviteetit nauttimaan lomasta säällä kuin säällä. Tutustu pääsiäisen ohjelmaan ja majoitustarjouksiin!

 

Perjantaina 29.3.

Perjantaina Kalajoen Hiekkasärkillä on paljon aktiivista tekemistä. Kymmeneltä aamulla aloitetaan mäenlaskurieha Herrainpakan pulkkamäellä minkä jälkeen avautuu mahdollisuus kokeilla Seikkailupuisto Pakan Mega Zipline vaijeriliukua. Beach Horse Stable tulee leirintäalueelle tarjoamaan hevosajelua lapsille.

Mega Zipline pääsiäisenä Kalajoella

Mäenlaskurieha Herrainpakoilla klo. 10-12
Seikkailupuisto Pakan Mega zipline avautuu klo. 12-17. Tule kokemaan upea vaijeriliuku Hiekkasärkille. 20€ / kertalippu tai 60€ / perhelippu (4 liukujaa)
Seikkailupuisto Pakan kodassa on nuotio omatoimista makkaranpaitoa varten. 
Hevosajelua lapsille leirintäalueella (maksuton) klo.14-16
Santa´s Resort & Spa Hotel Sanissa järjestetään koko perheen karaoke klo 18-20

 

Iltaohjelmaa:

Ravintola Dyynin pääsiäismenoissa klo 22-04 DJ Virtual Heart
 Sandy Keltissä tarjoillaan maittavien annosten lisäksi loistavaa live-musiikkia klo 22-02 The Three Musketeers
Hotelli- Ravintola Lokkilinnassa
esiintyy klo21 alkaen Simo M. Korkia-Aho, taitelijanimeltä Simodeus
Viihdekeskus Merisärkällä juhlitaan pääsiäistä perjantaina 29.3. Portion Boysin tahtiin

 

Lauantaina 30.3.

Pääsiäislauantaina Kalajoella Trullit lähtevät virpomaan ja illalla syttyvät pääsiäiskokot. Kohtaamispaikka Loiston Pääsiäistori tarjoaa herkkuja, kädentaitojen ihmettelyä ja iloista tunnelmaa koko perheelle. Tirehtööri Tirvainen loihtii ilmapallohahmoja ja järjestää lapsille oman pääsiäisriehan. Luvassa mm. pomppulinna, onnenpyörä, bottleflip-turnaus ja karkkiaarrejahti. Iltapäivällä Safaritalo järjestää keskuskarista käsin ilmatyynyalusajelua klo 14-16. Illalla päästään ihastelemaan upeaa tulishowta Hilmantorilla, minkä jälkeen torilta lähtee soihtukulkue kohti leirintäalueen rantaa, missä sytytetään Hiekkasärkkien pääsiäiskokko.

Pääsiäiskokot Kalajoella Soihtukulkue Tulishow

Kohtaamispaikka Loistossa Pääsiäistori klo. 10-15  ja lasten pääsiäisrieha klo 11-14
Safaritalon Ilmatyynyalusajelu keskuskarista klo 14-16. Hinta 15€/hlö 
Café Beach Rosen Monotanssit klo. 16-18. Jos lumet ehtivät sulaa, myös muut jalkineet kuin monot hyväksytään tanssikengiksi. Musiikista huolehtii kahdesta ammattimuusikosta koostuva kokoonpano, Koskela & Kiviniemi Duo. Tervetuloa nauttimaan kevätauringosta ja terassin tunnelmasta. 

Tulishow Hilmantorilla klo. 18.30-19.00 
Soihtukulkue Hilmantorilta leirintäalueelle klo. 19.00 
Hiekkasärkkien pääsiäiskokko. Kokon sytytys leirintäalueen rannassa klo. 19.30 

 

Iltaohjelmaa:

Ravintola Dyynin pääsiäismenoissa klo 22-04 DJ Virtual Heart
 Sandy Keltissä tarjoillaan maittavien annosten lisäksi loistavaa live-musiikkia klo 22-02 The Three Musketeers
Hotelli- Ravintola Lokkilinnassa karaoke
, vetäjänä Anu. Alkaen klo 21.00
Viihdekeskus Merisärkällä pääsiäislauantain kruunaa BESS

Kalajoella pääsiäiskokkoja pääsee ihastelemaan myös useissa pitäjissä ympäri Kalajokea. Ihmiset kokoontuvat yhteen kokon äärelle ja useasti pääsiäiskokon yhteydessä on kyläyhdistyksen kioski.

Plassin markkinapaikan möljällä perinteinen kokkoilta lauantaina alkaen klo 18.00 30.3 2024  Makkaraa, kahvia & arpoja.

Pitkäsenkylän kokko Rantasentien ja Myllätien välissä lauantaina 30.3. alkaen klo 19. Paikalla makkaranpaistoa.

Käännän Erän perinteinen kokko poltetaan Hautalankosken rannalla Jukka Isokäännän talon kohdalla. Tarjolla nokipannukahvia ja makkaraa, vapaaehtoinen maksu käteisellä.

Vasankarin kyläseuran kokko, Hirsikarintie 4. Kokko syttyy klo 20. Paikalla myydään kahvia, leivonnaisia, makkaraa, mehua ja karkkia. Pääsiäisasuiset virpojat palkitaan. 

 

Sunnuntaina 31.3.

Sunnuntaina kylpylä SaniFani järjestää ohjelmaa koko perheelle. Iltapäivällä Lokkilinnassa tanssitaan senioreiden karaoketanssit.

Kylpylälomalle Pääsiäisenä

Kylpylä SaniFanin pääsiäisohjelmaa klo. 10-20 (Ongintaa lastenaltaassa, Pääsiäistehtäviä uimahallissa ja piirrä pääsiäismuna / kaikille palkinto) 
Senioreiden Karaoketanssit Lokkilinnassa klo. 15-17 

 

Iltaohjelmaa:

 Sandy Keltissä tarjoillaan maittavien annosten lisäksi loistavaa live-musiikkia klo 22-02 The Three Musketeers
Viihdekeskus Merisärkällä järjestetään sunnuntain 31.3. Rokkikötinät. Lavalle nousevat Backburner, Doctör´s Sons, The Rocky Rambos ja Lenhead

 

Nauti hyvä ateria tai vietä aikaa viihtyisässä pubissa

Kalajoella kaikki maistuu paremmalle! Ravintolavalikoimasta löytyy varmasti jokaiselle mieluisa paikka nauttia herkullista ruokaa. Esimerkiksi Kalajoen oma tunnelmallinen gastropub Sandy Kelt joka tarjoaa ruoan ja juoman lisäksi myös live-musiikkia. Herkullisen pääsiäismenun Kalajoella tarjoilee Sandy Kelt, Hotelli-Ravintola Lokkilinna ja Ravintola Pihvitupa. Varaathan pöytäsi ajoissa. 
28.3 klo. Cafe BeachRosén suosittu Lohikeitto tarjolla klo. 11-15
Ravintola ShangriLa tarjoaa herkullisen itämaisen buffét pöydän -10% alennettuun hintaan (norm. 18,90€) 29.03-1.4 klo 12:00-19:00

Tutustu alueen ravintoloihin

 

Mukavaa tekemistä pääsiäiseen!

 

Kaikenlaiset välineet liikkumiseen ja ulkoiluun!

Safaritalo palvelee pääsiäisenä päivittäin ja tarjoaa laajan valikoiman erilaisia vuokravälineitä. Tekeepä mielesi lähteä pyöräilemään sähköavusteisella fatbike-pyörällä tai saada vauhdin huumaa mönkijä- tai moottorikelkkasafarista, niin suuntaa Safaritalolle! Safaritalolta voit vuokrata myös välineet hiihtämiseen tai huollattaa omat suksesi. Jos haluat unohtumattoman kokemuksen meriluonnossa, niin ilmatyynyalus vie sinut merelle ainutlaatuisella tyylillä.

Tutustu Safaritaloon

 

Kohtaamispaikka Loiston Pääsiäistori:

Iloinen pääsiäistapahtuma Kohtaamispaikka Loistossa lauantaina 30.3.2024 klo 10-15 Kalajoen Hiekkasärkillä! Tarjolla on herkkuja, kädentaitojen ihmettelyä ja iloista tunnelmaa koko perheelle. Tule mukaan nauttimaan kevään riemusta ja löydä ainutlaatuisia aarteita! Myyjien ilmoitttautumiset Aito Lifestyle shoppiin tai puhelimitse arkisin p.044-5678 463

 

Pääsiäisen herkut Aito Shopista:

Aito Lifestyleshopissa herkutellaan pääsiäisenä Lakridsin maittavilla pääsiäisherkuilla olet tervetullut maistamaan ja ostamaan herkkuja. Herkullisten karkkien lisäksi löydät meiltä ihastuttavia kevät uutuuksia. kannattaa poiketa katsomaan ja tutustumaan liikkeemme tarjontaan.

AitoShop on avoinna pääsiäsenä seuraavasti:pe 10-16
la 10-16
su 12-16
ma 12-16Tutustu herkkuihin

 

Vietä pääsiäistä Linnakalliolla

Nauti löylyistä ja avannosta Linnakallion savusaunassa sunnuntaina 31.3. klo 17:30-21
Hinta: 10€/hlö

 

Vietä pääsiäistä eläinten seurassa Kotieläinpiha HuliVilissä

Kotieläinpiha HuliViliin olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet. Ihmisrakkaat eläimet – kuten aasit, alpakat, lampaat sekä monet muut kaikenkarvaiset ja karvattomat eläimet odottavat juuri sinun rapsutuksiasi! Pihapiirin kahvilassa voit nauttia kupposen
kuumaa kahvia tai kylmää limpparia.  Trulleiksi pukeutuneet lapset palkitaan.

 

Tutustu Huskeihin Arctic Coast Mushing Centerillä

Arctic Coast Mushing Center sijaitsee Pyhäjoen Pirttikoskella ja on avoinna vierailijoille. Farmilla pääset tutustumaan  70 koiran laumaan, joka koostuu siperianhuskeista, grönlanninkoirista ja alaskanmalamuteista. Joulukuussa syntyneet husky-pennut ovat juuri oppimassa vetokoiriksi ja ovat todella hurmaavaa seurattavaa. Vierailun aikana nautitaan lämpimät juotavat nuotion äärellä ja hellitään yllin kyllin koiria. Varaa vierailusi numerosta: 044 2480702. Aikuiset 15€, lapset (4-12v) 7€

 

Polski pääsiäisenä kylpylässä!
Kylpylä SaniFani on avoinna pääsiäisenä Pe-Ma klo 10-20
Lauantaina 30.3. pääsiäisarvonta
Sunnuntaina 31.3. ongintaa lastenaltaassa, pääsiäistehtäviä uimahallissa ja piirrä pääsiäismuna / kaikille palkinto

 

Temppuile ja liiku SuperParkissa
Pe – Su klo 12.00 – 18.00
Ma klo 12.00 – 16.00

 

Pääsiäiseksi mökille, hotelliin tai omaan lomahuoneistoon?

 

Kalajoki Keskusvaraamo tarjoaa Hiekkasärkkien monipuolisimman majoitusvalikoiman

Vietä pääsiäisen pitkä viikonloppu Kalajoella lomaillen ja aktiviteeteista nauttien perheen tai ystävien kanssa. Pääsiäisen majoitushinnat alk. 89€/vrk, mökki- ja huoneistomajoitukset, min. varausaika 2 vrk. Varaa lomasi www.kalajokikeskusvaraamo.fikeskusvaraamo@kalajoki.fi, p. 08-4694 449

Varaa lomasi
 

Majoitu edullisesti Santa´s Resort & Spa Hotel Sanissa

Yövy vähintään 2 yötä, saat majoituksen joustavasta hinnasta 15% alennusta. Yöpyessäsi vähintään 3 yötä, saat majoituksen joustavasta hinnasta 20% alennusta!
Majoituksen hinta sisältää aamiaisen sekä kylpylän vapaan käytön aukioloaikoina.


Varaa majoitus

 

Elämykselliseen Lokkilinnaan pääsiäisenviettoon!

Tarjolla on kodikasta majoitusta merimaiseman äärellä, rentoa iltaohjelmaa lauantaina, sekä lisäksi herkullista pääsiäisruokaa. Lokkilinnan pääsiäisen majoitustarjous ajalle pe-ma 29.3.-1.4.2024: – 15 % alennus majoitushinnasta. Vapaita huoneita on rajoitetusti, joten tartu tarjoukseen nopeasti! Tarjous koskettaa uusia, puhelimitse 08 469 6700 tai sähköpostitse hotelli@lokkilinna.fi tehtyjä varauksia.

Perjantaina 29.3. Lokkilinnassa on tarjolla elävää musiikkia, kun ravintolassa esiintyy Simodeus. Pääsiäislauantaina 30.3. illan ohjelmassa vauhdikasta bile-karaokea, vetäjänä valovoimainen Anu.

Runsas lounasbuffet on tarjolla pääravintolassamme perjantaista sunnuntaihin klo 12.00-15.00. Lounaan jälkeen a la carte annoksia saatavilla.

Katso Lokkilinnan Pääsiäismenu

 

Majoitu pääsiäinen Tapion Tuvan idyllissä

Tapionkeitaalla huoneistossa
2 mh, tupakeittiö, sauna, tv, kuituliittymä
4 hlö 2 vrk 278 eur  ja 3 vrk 417 eur sis liinavaatteet ja aamupalat
Paritalossa huoneistossa
1 mh, tupakeittiö, sauna, tv, kuituliittymä
3 hlö 2 vrk 234 eur ja 3 vrk 351 eur sis liinavaatteet ja aamupalat
Pytingissä huoneessa
wc, suihku, tv, kuituliittymä
2 hlö 1 vrk 80 eur sis liinavaatteet ja aamupala
myös tarjolla muita majoitusvaihtoehtoja

Tapion Tuvan noutopöydässä tarjolla herkullista kotiruokaa myös pääsiäisenä.

 

Pääsiäisen viettoon Hiekka Bookingin lomahuoneistoihin!

Etsitpä sitten välietappia matkallasi pohjoiseen tai viihtyisää lomakotia koko lomasi viettoon, Hiekka Bookingilta löytyy sopiva vaihtoehto jokaiseen tarpeeseen! Lähes kaikissa huoneistoissamme on petipaikat vähintään neljälle, hyvin varusteltu keittiö sekä osasta löytyy myös sauna ja upea merinäköala. Majoituitpa sitten yksin tai isommalla porukalla, hinta huoneistossa pysyy samana.Hinnat nyt esimerkiksi merinäköalallisessa Marina Chalets Studio-huoneistossa alkaen 79 €/vrk, sisältäen liinavaatteet ja loppusiivouksen!

Tee varauksesi vaikka jo samalle päivälle osoitteessa www.hiekkabooking.fi tai soittamalla 050 5415431, tervetuloa!

Varaa majoitus

 

Hotelli Rantakallan pääsiäisajan tarjoukset

Näillä tarjouksilla majoitut tasokkaissa huoneistoissa perheen kanssa huokeaan hintaan useamman vuorokauden tai vaikkapa rentoudut muutaman päivän mieluisan matkaseuralaisen kanssa Superior-huoneessa.

Safiiri- tai Jäkälähovi-huoneisto

180 €/ 3 vrk /1–2 hlö297 € / 3vrk/ 3-4 hlösisältäen liinavaatteet ja siivouksen. Huoneistossa majoittuessa buffet-aamiainen on saatavilla lisämaksusta etuhintaan 12 € / aikuinen, 6 € / lapsi 4-12 v. Myös lisäpatjoja on saatavilla isommille perheille.

 

Hongisto- tai Petäjistö-huoneisto

168 €/ 3 vrk /1–2 hlö267 € / 3vrk/ 3-4 hlösisältäen liinavaatteet ja siivouksen. Huoneistossa majoittuessa buffet-aamiainen on saatavilla lisämaksusta etuhintaan 12 € / aikuinen, 6 € / lapsi 4-12 v. Myös lisäpatjoja on saatavilla isommille perheille.

 

Superior-huone

179 €/ 2vrk / 2hlö30 €/ vrk lisävuode lapsellesisältäen buffet-aamiaisen, WiFin, iltasaunan ja parkkipaikoituksen.

Tutustu majoitusvaihtoehtoihin ja tee varaus osoitteessa www.rantakalla.fi, tai pirauta 08 466 642 / lähetä sähköpostia myynti@rantakalla.fi.

Hinnat ovat voimassa pidennetyn pääsiäisviikonlopun perjantaista maanantaihin 29.3.-1.4.2024. *Safiirissa tarjous voimassa 31.5. ja Jäkälähovissa 15.6. saakka.

Tervetuloa pääsiäisen viettoon Kalajoelle!