Venetsialaiset 30.-31.8.

Kalajoen kesäkausi huipentuu Venetsialaisiin – veden, tulen ja valon juhlaan! Luvassa on huikeaa tunnelmaa, huippuesiintyjiä, maistuvaa ruokaa sekä tietysti jälleen Suomen suurimpiin lukeutuva upea ilotulitus, joka valaisee koko rannan! Hiekkasärkillä tuikkivat illan hämärtyessä myös sadat lyhdyt ja kynttilät.
Tervetuloa tunnelmoimaan kanssamme!

 

Huippuesiintyjät hurmaavat Venetsialaisissa!

Viihdekeskus Merisärkkä
pe 30.8. Lauri Tähkä, liput 25 €, osta liput ennakkoon tästä
la 31.8. Jari Sillanpää, liput 20 €, osta liput ennakkoon tästä

Ravintola Dyyni
Dyynissä hohdetaan loistavina ja villiinnytään ysärihiteistä!
pe 30.8. UV-PARTY
Kesän viimeisinä lämpiminä kesäöinä bailataan hohtavan loistavina Dyynin tanssilattialla, kun DJ Alijaksen ja DJ Kaasin valovoimainen UV-PARTY käynnistää Venetsialaiset!

la 31.8. YSÄRI DISCO TOUR
Suomen parhaita bilepaikkoja kiertävä ysärishow saapuu juhlistamaan Venetsialaisia 2019! Luvassa on legendaarisia ysäriklassikoita ja 2000-luvun alkupuolen megahittejä!

Hotelli-Ravintola Lokkilinna
pe-la 30.-31.8. klo 21 Levi-Äijä, vapaa pääsy
Levin afterski-legenda saapuu nauttimaan Kalajoen rantamaisemista Lokkilinnan katetulle meriterassille!
Levi-Äijän keikat ovat hauskanpidon käsite!

Beachrosé Café & Bar
la 31.8. klo 20 Tuomas Jokisalo duo, vapaa pääsy

 

Lumoudu Suomen suurimpiin lukeutuvasta ilotulituksesta!

Luvassa on koko rannan täyttäviä komeettavalojuovia, räväköitä tähtipommeja, kukkaiskuvioita, timantti- ja sydänsadetta sekä vesiputouksia! Taivaalla virtaa myös Kalajoki, jossa värikkäät kalat hyppivät iloisesti.
Huikea ilotulitus järjestetään Venetsialaisten huipennuksena
lauantaina 31.8. klo 23 Hiekkasärkkien rantahietikolla.

 

Venetsialaisiin kuuluu myös paljon muuta mukavaa ohjelmaa

Auton päivä la 31.8. klo 11-14
Autoliitto järjestää perinteisen Auton päivän Hiekkasärkkien ABC:n parkkipaikalla sekä vanhojen autojen paraatin. ABC:n pihalla on esittelyssä vanhaa veteraanikalustoa, kuten kuorma-autoja, henkilö- ja pakettiautoja, erikoisajoneuvoja sekä moottoripyöriä. Mukana on hienosti entisöityjä yksilöitä ja vanhaa patinaa kantavia liikennekelpoisia ajoneuvoja, joilla jokaisella on oma tarinansa. Vanhan kaluston lisäksi esittelyssä on nykyaikaista raskasta kalustoa sekä paloauto- ja rekkakyyditystä.
Paraati alkaa ABC:ltä klo 14 ja kulkee Matkailutien kautta Tapion Tuvalle ja siitä 8-tietä pitkin keskustaan, ja keskustan kautta takaisin 8-tielle kohti Hiekkasärkkiä. Paraati kääntyy Tapion Tuvan liittymästä Matkailutielle ja kulkee leirintäalueen kautta takaisin ABC:n parkkipaikalle. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Ostoskylä Raitin Venetsialaiset la 31.8. klo 12-18
Myös Raitissa juhlitaan Venetsialaisia! Luvassa on mm. ilmainen hattaratarjoilu, ilmapallohahmojen taiturointia, glitter-tatuointeja, venetsialaistarjouksia liikkeissä, arvontaa, Iittalan pop up ja mukin maalauspiste sekä herkkuruokia Raitin ulkotorilla.
Lisätietoja tapahtumasta löydät tästä.

Lasten Venetsialaiset Kalajoen kesäteatterilla la 31.8. klo 14-15.30
Jo perinteeksi muodostunut Kalajoen kesäteatterin ja Kalajoki Akatemian järjestämä koko perheen venetsialaistapahtuma! Koppikset soittavat letkeää jalan alle menevää musaa ja Maria & Vesku tekevät taikoja, jotka ihmetyttävät! Mukana menossa ovat myös Hanna-Hippo ja Topias-Myyrä. Halpa-Halli tarjoaa lapsille pillimehut. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Kylpylä SaniFanin PoolPartyt sekä lapsille että aikuisille la 31.8.
Kylpylä SaniFanissa vietetään koko perheen Venetsialaisia KIDS PoolPartyn merkeissä lauantaina klo 17-19!
Tapahtumaan pääsee kylpylälipun hinnalla: lapset 7,50 €, aikuiset 15 €.
Aikuisille on puolestaan luvassa Pool Party K 18 lauantaina klo 20-22, liput 15 €.
Luvassa on veden, tulen ja valon juhlaa kylpylän trooppisessa lämmössä illan hämärtyessä! Alueella on myös anniskelua.

Keramiikkapaja Iso-Pahkalan Venetsialaismyynti la 31.8. klo 10-00.30
Venetsialaisten kunniaksi Keramiikkapaja Iso-Pahkalan piha ja myymälä ovat Venetsialaislauantaina täynnä löytöjä keramiikan ystäville klo 10:stä aina yömyöhään asti!
Kahvilassa herkkutarjoilu! Lisätietoja tapahtumasta löydät tästä.

Seikkailupuisto Pakan Lentävä lähtö Venetsialaisiin la 31.8. 
Venetsialaisten Supertarjouksena Mega Zipline 15 €/hlö!
Aukioloajat Venetsialaisten aikaan:
pe klo 12-17, la klo 11-19, su klo 12-18

 

Huomioithan poikkeavat liikennejärjestelyt Hiekkasärkillä Venetsialaislauantain iltana!

Lauantai-illan ilotulitus kerää suuren määrän yleisöä ja autoja Hiekkasärkille. Liikenteen sujuvuuden edistämiseksi saavu ajoissa paikalle mielellään pyörällä, kävellen tai kimppakyydillä ja huomioi Särkkien liikennejärjestelyt klo 21.30-24 välisenä aikana, jolloin Matkailutie on yksisuuntainen Hiekkasärkkien pohjoispään eli Tapion Tuvan risteyksestä ABC:n suuntaan.
Myös ABC:n liittymästä pääsee kääntymään Särkille, mutta ei Matkailutielle. Eteläliittymän liikenneympyrältä päin liikenne Matkailutietä pitkin suljetaan kaikilta moottoriajoneuvoilta, myös alueella työskenteleviltä sekä takseilta. Ilotulituksen jälkeen liikenteen purku Särkkien alueelta 8-tielle tapahtuu ABC:n risteyksen sekä Usvametsäntien kautta. Paikalla on liikenteenohjaajia sekä liikennemerkkejä ohjaamassa liikennettä.
Lauantai-iltana 31.8. klo 21.30-24 Kokkolantiellä Hiekkasärkkien kohdalla on voimassa myös tilapäinen nopeusrajoitus 60 km/h.
Tutustu tilapäisten liikennejärjestelyiden karttaan tästä.

 

Majoitu mukavasti Venetsialaisten aikaan

Vietä Venetsialaisia luksushuoneistossa, hotellin valkeissa lakanoissa, tunnelmallisessa mökissä tai teltassa tähtitaivaan alla! Tutustu monipuoliseen majoitustarjontaamme tästä.

 

MENOSSA MUKANA:

Kalajoki Keskusvaraamo

Alueen laajin ja monipuolisin majoitusvalikoima: yli 200 majoituskohdetta! Valitse loma-asunto, huvila, perinteinen mökki, huoneisto tai hotellihuone tarpeesi mukaan. Tarjolla on myös majoitusta, joissa voi oleskella lemmikin kanssa.

Majoituksen lisäksi saat varattua Kalajoki Keskusvaraamosta keskitetysti kaikki matkailualueen palvelut: tekemiset, ruokailut, liput, kuljetukset, kokoustilat ja -palvelut.

Henkilökunta on valmiina toteuttamaan täydellisen loman ja huolehtii avaimet käteen -periaatteella kaikesta - niin lomalaisille, työmatkalaisille kuin yritysryhmillekin. Kalajoki Keskusvaraamo palvelee Hiekkasärkillä matkailukeskuksen ytimessä.

+358 8 469 4449

Katso reittiohje.

Tutustu
Ravintola Dyyni

Hiekkasärkkien parhaalla paikalla sijaitseva Dyyni on myöhäisillan menopaikka ja kuumien after beach-bileiden tukikohta. Seaside-terassilta on uskomattomat näköalat merelle. Tarjolla on tämän päivän parasta drinkkikulttuuria ja kansainvälisen tason klubimeininki vierailevine DJ:neen. Täällä viihdytään koko yö. Juhlien jälkeen majoitus löytyy saman katon alta – kysy bilepaketteja!

Tutustu
Viihdekeskus Merisärkkä

Viihteen ykköspaikka kahdessa kerroksessa. Areenalla esiintyvät Suomen huippuartistit. 800 m2:n jättiparketti. Toisessa kerroksessa Karaoke Club, Yökerho, Private Club, aurinkoterassit ja merimaisema.

Tutustu