fbpx

Venetsialaiset 28.-30.8.

Kalajoen kesäkausi huipentuu Venetsialaisiin – veden, tulen ja valon juhlaan! Elokuun viimeisenä viikonloppuna on luvassa huikeaa tunnelmaa, huippuesiintyjiä ja Venetsialaistapahtumia ympäri Kalajokea sekä tietysti jälleen Suomen suurimpiin lukeutuva upea ilotulitus, joka valaisee koko rannan! Hiekkasärkillä tuikkivat illan hämärtyessä myös tuhannet lyhdyt ja kynttilät.

 

Majoitu mukavasti Venetsialaisten aikaan

Vietä Venetsialaisia luksushuoneistossa, hotellin valkeissa lakanoissa, tunnelmallisessa mökissä tai teltassa tähtitaivaan alla! Tutustu monipuoliseen majoitustarjontaamme tästä ja varaa majoituksesi hyvissä ajoin, sillä paikat täyttyvät nopeasti.

 

Venetsialaisten aikaan Kalajoki täyttyy tapahtumista

Venetsialaisiin kuuluu monenlaista mukavaa ohjelmaa koko viikonlopun ajan. Iltamenoja tarjoavat mm.

Ravintola Dyyni
Pe 28.8. UV-PARTY klo 22-04
Kesän viimeisinä lämpiminä kesäöinä bailataan hohtavan loistavina Dyynin tanssilattialla, kun valovoimainen UV-PARTY käynnistää Venetsialaiset!

La 29.8. YSÄRI DISCO TOUR klo 22-04
Suomen parhaita bilepaikkoja kiertävä ysärishow saapuu juhlistamaan Kalajoen Venetsialaisia 2020. Luvassa on DJ Alijaksen ja DJ Kaasin toimesta legendaarisia ysäriklassikoita ja 2000-luvun alkupuolen megahittejä!
www.hiekkadyyni.fi

Lokkilinna
Hotelli-Ravintola Lokkilinnan Aurinkoterassilla takuuvarmana viihdyttäjänä toimii Levi-Äijä sekä perjantai- että lauantai-iltana. Showtime klo 21, vapaa pääsy!
www.lokkilinna.fi

Viihdekeskus Merisärkkä
Malta vielä hetki – Merisärkän Venetsialaisviikonlopun esiintyjät vahvistetaan pian!
www.merisarkka.fi

 

Venetsialaiset huipentuvat ilotulitukseen lauantai-iltana!

Lauantaina 29.8. klo 23 Hiekkasärkkien rannan valaisee huikea ilotulitus, joka ei jätä ketään kylmäksi!
Rannalle sytytetään myös pari tuhatta ulkolyhtyä luomaan tunnelmaa.
Muistathan saapua ilotulitusta varten hyvissä ajoin paikalle ja mielellään kävellen, pyöräillen tai kimppakyydillä.
Ilotulitus näkyy hienosti Hotelli Rantakallalta aina Ravintola Dyynille asti, samoin kuin leirintäalueelta ja Keskuskarin satamasta.

 

Päiväohjelmaa

La 29.8. Auton päivä
Autoliiton Kalajoen osasto järjestää perinteisen Auton päivän Hiekkasärkkien ABC:n pihalla Venetsialaislauantaina klo 11-14 sekä vanhojen autojen paraatin klo 14 alkaen. Paraati alkaa ABC:ltä ja kulkee Matkailutien kautta Tapion tuvalle ja siitä 8-tielle, Shellin liikenneympyrästä keskustaan, keskustan kautta takaisin 8-tielle, Tapion tuvan liittymän kautta Matkailutielle ja leirintäalueen kautta takaisin ABC:n parkkipaikalle.
ABC:n pihalla on esittelyssä vanhaa veteraanikalustoa, kuten kuorma-autoja, henkilö- ja pakettiautoja, erikoisajoneuvoja sekä moottoripyöriä. Mukana on hienosti entisöityjä yksilöitä ja vanhaa patinaa kantavia liikennekelpoisia ajoneuvoja, joilla jokaisella on oma tarinansa. Vanhan kaluston lisäksi esittelyssä on nykyaikaista raskasta kalustoa sekä paloauto- ja rekkakyyditystä. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

La 29.8. VenetsialaisGolf 2020 Open
Perinteikäs kaikille avoin PB HCP N/M kisa, jonka yhteislähtö tapahtuu klo 10. Kilpailumaksut: 30 € pelioikeudella ja 70 € ilman pelioikeutta.
www.kalajokigolf.fi

 

VENETSIALAISTEN MENOSSA MUKANA:

Kalajoki Keskusvaraamo

Alueen laajin ja monipuolisin majoitusvalikoima: lähes 300 majoituskohdetta!
Valitse loma-asunto, huvila, perinteinen mökki, huoneisto tai hotellihuone tarpeesi mukaan.
Tarjolla on myös majoitusta, joissa voi oleskella lemmikin kanssa.

Majoituksen lisäksi saat varattua Kalajoki Keskusvaraamosta keskitetysti kaikki matkailualueen palvelut:
tekemiset, ruokailut, liput, kuljetukset, kokoustilat ja -palvelut.

Henkilökunta on valmiina toteuttamaan täydellisen loman ja huolehtii avaimet käteen -periaatteella kaikesta –
niin lomalaisille, työmatkalaisille kuin yritysryhmillekin.
Kalajoki Keskusvaraamo palvelee Hiekkasärkillä matkailukeskuksen ytimessä ja toimii myös alueen matkailuinfona.

Kalajoki Keskusvaraamo
Jukupolku 5
+358 8 469 4449
Katso reittiohje
www.kalajokikeskusvaraamo.fi

Lue lisää
Ravintola Dyyni

Hiekkasärkkien parhaalla paikalla sijaitseva Ravintola Dyyni on myöhäisillan menopaikka ja kuumien after beach-bileiden tukikohta. Seaside-terassilta on uskomattomat näköalat merelle. Tarjolla on tämän päivän parasta drinkkikulttuuria ja kansainvälisen tason klubimeininki vierailevine DJ:neen. Juhlien jälkeen majoitus löytyy saman katon alta – kysy bilepaketteja!

Ravintola Dyyni
Dyynitie 4
+358 10 583 0031
www.hiekkadyyni.fi

Lue lisää
Viihdekeskus Merisärkkä

Viihdekeskus Merisärkkä on viihteen ykköspaikka kahdessa kerroksessa upeiden merimaisemien äärellä! Areenalla esiintyvät Suomen huippuartistit, joiden tahdissa kelpaa juhlia 800 neliömetrin jättiparketilla. Merisärkkä on niin tanssiväen, karaokelaulajien kuin yökerhobilettäjienkin suosiossa, sillä viihdekeskus sisältää useita eri teemoilla toimivia ravintoloita. Nälän yllättäessä rentoa Bar&Grill -ruokaa tarjoilee Ravintola Stage, joka on myös mukava alkuillan aloittelupaikka.

Viihdekeskus Merisärkkä
Pakkainpolku 20
+358 8 466 770
www.merisarkka.fi

Lue lisää