Shop by Tiina

Rakkaudella tehty ja sinulle valittu

Shop by Tiina on viehättävä putiikki Kalajoen Hiekkasärkillä aivan meren tuntumassa. Tiinan kaupasta löydät uniikit, käsintehdyt ArtTiinan korut, ekologiset kodinpuhdistus- ja pesuaineet sekä kotimaiset matkamuistot,Kalajoki-tuotteet ja lahjatavarat. Shop by Tiinassa on myös laaja valikoima naisten vaatteita sekä suosittuja ystäväyritysten tuotteita.

Kaupan palveluvalikoiman täydentävät Beauty Colors -värianalyysit. Tiina auttaa sinua löytämään juuri ne värit ja sävyt, jotka tuovat kasvoillesi hehkua ja lisäävät itsevarmuuttasi. Värianalyysistä saat mukaasi värikartan, jonka avulla sinun on helppo löytää vaatteiden lisäksi oikeat sävyt niin koruihin, silmälaseihin kuin hiuksiinkin.

Shop by Tiinan liiketilassa toimii  myös RipsetByCamilla. Hänen huoneessaan pääset rentoutumaan osaavissa käsissä. Camilla taitaa ripsienpidennykset, kulmien- ja ripsien värjäykset, sokeroinnit, kesto pigmentoinnit .

Tervetuloa kauppaan, jossa jokainen tuote ja palvelu on rakkaudella tehty ja sinulle valittu! Ja mikä parasta: palvelemme ympäri vuoden!

 

Lue lisää