Kalajoen talvilomien viikko-ohjelma 2024

 

Kalajoen palveleva matkailukeskus ilostuttaa talvikansaa! Upea luonto tarjoaa ensiluokkaiset puitteet tasokkaine latuverkostoineen ja reitistöineen; vain sinä päätät tyylin! 

Tapion Tuvalta löydät jääveistoksia, taidenäyttelyn ja maankuulut munkit päivittäin klo 7-18. Tervetuloa nauttimaan kahvitteluhetkestä sokeroiduin huulin!

Safaritalolla on suksien voitelupalvelu ja vuokraus päivittäin aamusta iltaan! Safaritalolta voit myös vuokrata sähköavustetun Fatbike-pyörän talvipyöräreitistön valloitukseen.

Sandy Keltissä nostetaan monot kattoon ja laitetaan toppahousut kahisemaan. PUBIVISA maanantaisin klo 19 ja BINGO torstaisin 29.2. ja 7.3. klo 17. Viikonloppuisin Sandy Keltissä soi Live-musiikki

Talviloma
Perhesafari Vihaspauhaan

Safaritalon moottorikelkkasafarilla pääset tutustumaan kelkkailun maailmaan Kalajoen talvisissa maisemissa! Safarin alussa suoritamme ajo-opastuksen. Retki suuntautuu Vihaspauhaan, jossa nautimme retkieväät.Retki toteutetaan hiihtolomaviikoilla 8, 9 ja 10 kolmena torstaina klo 10:00. Arviolta safarin kesto n.2h.

Kuljettajalla tulee olla vähintään T-kortti. Ajokortti tulee ottaa mukaan safarille.

Hinta: 60€/kelkka (hintaan sisältyy kypärä&suojahuppu, polttoaine, retkieväät, kelkkavarusteet sekä opastus)

Lue lisää
Maastoratsastus talven ihmemaassa

Beach Horse Stable tarjoaa mahdollisuuden kokea Hiekkasärkkien talvisen metsän Hevosen selästä. Takuulähdöt 20.2.-9.3. tiistaisin, torstaisin ja lauantaisin. (min. 2henkilöä max. 4.henkilöä)

Reipas maastoratsastus (10.00-11.00)
Ratsastetaan urheilullisesti upeassa talvisessa metsässä. Maastossa käydään kaikki askellajit läpi; käynti, ravi ja laukka. 

Käynti maasto (12.00-13.00)
Ratsastetaan rauhallisesti käyntiä kauniissa talvisessa maisemissa.

Hinta: 70€

Luistele metsäluisteluradalla
Talven 2024 uutuutena JukuParkin parkkipaikalle osoitteeseen Pakkainpolku 3 on avattu metsäluistelurata 🌲⛸️
Maksuton pop up -lähiliikuntapaikka tarjoaa elämyksellisenn luisteluhetken metsässä mutkittelevalla radalla.
Hinta: Ilmainen
 
Luistele & lumikenkäile
 
Nauti Kylpylän tropiikista

Kylpylä SaniFani avoinna lomaviikoilla 19.2.-10.3. päivittäin klo: 10.00-20.00.

Maanantaina: klo 12.00-12.15 liukumäkikisa, Kalle Kuutti ja Harri Hylje vierailevat kylpylässä, klo 19.00-19.30 SuopiPop treenit.
Tiistaina: klo 17.00-17.30 Jurior life saver, Kalle Kuutti vierailee kylpylässä
Keskiviikkona: klo.9.30-10.00 Virkeän aamun vesijumppa, klo 10-20 Piirrä talvinen kuva (kaikille palkinto), klo. 17-20 Toivemusauinti 
Torstaina: klo 12.00-12.30 Merenneitouinti (ilmoittaudu ennakkoon, pyrstön vuokra 6€ ), Kalle Kuutti ja Harri Hylje vierailevat kylpylässä
Perjantaina: klo 12.00-12.15 Kalle Kuutin uimahyppykoulu, klo 14.00-14.30 Uinnin tekniikkaopastus, klo 17-20 tunnelmallinen kynttiläuinti
Lauantaina: klo 9.15-10.00 Iskelmä vesijumppa, klo 12-17 Ongintaa lasten altaassa. Lisäksi lauantaina 2.3 klo: 13:30-19:30 Vesileikit tapahtuma uimahallin puolella:
Sunnuntaina: klo 14.00-14.15 Sup-lauta kisa, Kalle Kuutti vierailee kylpylässä.

Hinta: 18 € / aikuinen, 9 € / lapsi 4-15 v. 9 € / opiskelija, työtön, eläkeläinen, varusmies, äitiyslomalla ja hoitovapaalla oleva 45 € / perhelippu (2 aikuista + 2 lasta)

 

Aktivoidu Kalajoen SuperParkissa

SuperPark tarjoaa monipuolisten aktiviteettien parissa liikunnallisia elämyksiä koko perheelle ja kaveriporukoille. Talvilomaviikkojen aukioloajat löydät täältä
Hinta: alk. 15€

SuperParkin talvilomien SuperYö 1.-2.3.

SuperYö on pullollaan kisailua, temppuilua, rentoa yhdessäoloa ja ehkäpä jopa hieman jännitystä. SuperYössä on hyvin aikaa hyödyntää SuperParkin lukuisia aktiviteettimahdollisuuksia. Iloisen illan päätteeksi petaamme pedit puistoon. SuperYö on suunnattu 7 – 12 vuotiaille tytöille ja pojille.
Iloittautuminen ma 26.2. klo 16 mennessä SuperParkin vastaanoton kautta tai SuperParkin sivun alaosassa olevalla ilmoittautumislomakkeella.

Hinta: 84€ / 74€ (kausikorttilaisille)

 

Lue lisää
Varaa talvilomaasi lämmin elämys!

Koe Lokkilinnan sauna ja ulkoporeet merinäköalalla ja ihastele talvista maisemaa lämpimästä altaasta! Ulkoporeet seurueellesi tai perheellesi (max. 4 henkilöä tai 6 henkilön perhe) Sauna sisältyy hintaan ma–la klo 18–21. Kysy myös allastarjoiluja! 

Hinta: 60€ / 2 tuntia

Varaukset Lokkilinnasta p. 08 4696700.

 
Hotelli-ravintola Lokkilinna ja meri-iglut
Kalajoki akatemian talvilomaohjelma

la 2.3. klo 11-13 Mäkirieha Herrainpakoilla, lätty ja mehutarjoilu.
ti 5.3. klo 12-15 Merenojan vapaa perheliikuntavuoro, paikalla ohjaajat avustavat.
ke 6.3. klo 10-14 Liikuntapeuhu Merenojalla, kuusi ohjattua toimintapistettä.
to 7.3. klo 15-18 Koko perheen talvilomapeuhut, Hiekkasärkät areena
pe 8.3. klo 10-13 Koko perheen talvilomapeuhut, Hiekkasärkät areena

Hinta: Ilmainen

 

Lue lisää
POP-UP TURVESAUNA

Kruunaa talvilomasi ja tule poistamaan stressi ja jännitykset rentouttavalla turvesaunalla! Health & Beauty by Saija yhteistyössä Hiekka Bookingin kanssa järjestää pop-up Turvesaunan Marinan Portin Majakan merinäköalallisessa saunatilassa, talvilomaviikkojen 9 & 10 torstai-iltoina. Voit osallistua yksin, kaksin tai vaihtoehtoisesti kerää oma ryhmäsi kasaan ja tule kokemaan tämä ainutlaatuinen terveyttä edistävä kokemus, jonka jälkeen olosi on varmasti kevyt ja rentoutunut!

Ajankohta: to 29.2. ja to 7.3. klo 19:00 alkaen
Kesto: 1,5 h
Hinta: 65 €/hlö.

Hinta sisältää turvehoidon koulutetun turvehoitajan opastuksella, saunamaksun sekä virvokkeita ja pientä suolaista syötävää hoidon jälkeen.
Ilmoittautumiset ennakkoon 3 vrk ennen tapahtuman ajankohtaa.
Ilmoittautumiset vastaanottaa Hiekka Booking: p. 050 541 5431 tai sähköpostilla info@hiekkabooking.fi
(Min. osallistujamäärä tapahtuman toteutukseen 5 hlö, max. 6 hlö.)

 

Lue lisää
Villasukkakävely

Laita villasukat jalkaan ja tule kanssamme mukavalle tarinakävelylle Hiekkasärkille! Reittimme kulkee lumipeitteisillä dyyneillä, rantaviivan tuntumassa ja mahdollisuuksien mukaan myös meren jäällä. Noin tunnin mittaiselle villasukkakävelyllemme kertyy matkaa kolmisen kilometriä. Reitin varrella kerromme tarinoita Hiekkasärkistä ennen ja nyt sekä pohdimme talvea, meren jäätymistä ja meriluontoa.

Varaa itsellesi neljä paria villasukkia, jotka mahtuvat jalkaasi päällekkäin. Jos sinulla ei ole omia villasukkia, mainitse siitä varauksen yhteydessä. Mikäli lämpötila on plussan puolella ja lumi on märkää, toteutamme tarinakävelyn kengät jalassa. Sään mukainen vaatetus. Maksu: Hinta 20 euroa / henkilö (omat villasukat) tai 25 euroa/henkilö (villasukat järjestäjältä). Maksetaan paikan päällä.
Retki toteutuu viikoilla 8-10 keskiviikoisin klo 15.00 ja lauantaisin klo 10:00, jos osallistujia on vähintään neljä. Villasukkaoppaat: Kalajoki 360° Helena Hurri ja/tai Sanna Päivärinta
(Lauhan sään vuoksi Villasukkakävelyä ei järjestetä viikoilla 8-9, Viikon 10 aikataulusta ilmoitetaan lähempänä, kun sääennuste varmistuu)

Hinta 20€ / 25€

Ilmoittaudu mukaan
Näe, Koe & Rapsuttele

Maalaisidyllisissä maisemissa Kalajoen Etelänkylällä sijaitseva esteetön Kotieläinpiha HuliVili soveltuu kaikenikäisille. Ihmisrakkaat eläimet, kuten aasit, possut, alpakat sekä
monet muut karvaiset sekä karvattomat eläimet odottavat juuri sinua!

HuliVili on avoinna hiihtolomaviikoilla joka päivä klo 12-16. HuliVili voidaan avata tilauksesta myös muuhun aikaan.
www.kotielainpihahulivili.fi

Hinta:
Lapset 5€ (2v-16v )
Aikuiset 7€
Perhelippu 25€ (sis. 2aikuista ja 3lasta)

Kotieläinpiha HuliVili
Linnakallion riihisavusauna

Mikä rentouttaisi paremmin kuin pehmeät löylyt perinteisessä riihisavusaunassa ja pulahdus avantoon. Alavieskan Linnakallion savusaunassa järjestetään sunnuntaisin ja keskiviikkoisin yleisövuorot alkaen puoli kuudelta illalla. Saunassa on sekavuoro, eli uimapuku ja pyyhe tulee ottaa mukaan. Pukuhuoneet löytyvät erikseen miehille ja naisille. 

 

Hinta 10e/hlö.
Maksu MobilePay sekä käteinen.

 

Kuntoile myös lomallasi

Kalajoelta löydät laadukkaat ja modernit kuntosalit. GoFit Hiekkasärkillä ja Fit Kalajoki Kalajoen keskustassa tarjoavat modernin kuntosalilaitteiston lisäksi paljon ohjattua toimintaa ja muita palveluita. GoFit ja Kylpylä SaniFani tarjoavat Treeni+sauna yhdistelmälippua ja Fit Kalajoella naisten pukuhuoneessa on käytössä infrapunasauna.

Hinta: 
GoFit: Treeni& Sauna yhteislippu 20 €  Viikkopassi: 22€
Fit Kalajoki: Kertakäynti: 10€ Neljä viikkoa: 39,90€

Kuntoile salilla