facebook pixel

Pakan Pimeäseikkailut 2021

Syksyllä seikkaillaan pimeän tullen! Tätä elämystä et halua missata! Pimeäseikkailussa valloitat radat otsalampun kajossa ja päätät seikkailun laavun iltanuotiolle makkaran paistoon tai omia eväitä nauttimaan. Käytössäsi on kaikki radat, Ninjaratoja ja oranssia lukuun ottamatta. Tule kokemaan jotain täysin ainutlaatuista!

Pimeäseikkailut järjestetään perjantaina 22.10. sekä 29.10. klo 18-22. Yöseikkailun aikana on myös mahdollisuus Yölentoon Seikkailutornista! Yölennot toteutetaan Seikkailutornista kello 20-21 välillä.


Hinnat

Pimeäseikkailu 28 € / hlö
Yölento 20 €

 sisältää alkuopastuksen, turvavaljaat, kypärän, otsalampun sekä iltanuotion laavulla, mehut ja makkarat. Ajasta puoli tuntia on opastusta, 2 tuntia Pimeäseikkailua ja tunti iltanuotiolla oleilua.

 


Ikärajat

Ikäraja: 9 vuotta
9-11 -vuotiaat: aikuinen mukana seikkailemassa
11-13 -vuotiaat aikuisen seurassa
14-17 -vuotiaat aikuisen luvalla

seikkailupuistopakka.com

Seikkailupuisto Pakka

Pakka on Pohjoismaiden suurin ja monipuolisin ulkoseikkailupuisto! Eritasoiset köysiseikkailuradat vaijeriliukuineen tarjoavat hauskaa ja jännittävää ulkoilmaseikkailua ympäri vuoden kaikenikäisille! Pakasta löytyvät myös Bungee-trampoliinit sekä seikkailutorni X-Tower, josta lähtee 330 metrin mittainen megaliuku hiekkadyynien yllä. 18-väyläinen frisbeegolfrata, Pakkagolf ja jousiammuntakilpailut tarjoavat elämyksiä maan kamaralla.

Seikkailupuisto Pakan piha-alueelle ovat myös koirat tervetulleita.

Seikkailupuisto Pakka
Tuomipakkaintie 19
+358 40 554 3548
Katso reittiohje.
www.seikkailupuistopakka.com

Lue lisää