Marina Resort

Unelmakohde meren rannalla Kalajoen Marinassa

 

Kalajoen Marinan tasokkaassa toteutuksessa on tultu infran valmistuttua rakentamisvaiheeseen. Kaikkien matkailukeskuksen palveluiden, hiekkarannan ja upean meren syleilyyn toteutuva kokonaisuus hakee vertaistaan.

Kalajoen Marinan Dyynikylän upeisiin merimaisemiin rakentuu korkeatasoinen design-kerrostalokokonaisuus Marina Resort. Meren ja kauniiksi maisemoidun lammen väliin tulevan talon jokaisessa asunnossa on lasitettu parveke merelle päin sekä oma sauna. Horisontti, avaruus ja meren läheisyys ovat olleet talon suunnittelussa keskeisiä elementtejä, jotka tulevat ilmenemään toteutuksessa muun muassa vaalean puun käyttönä, vaaleina pintoina ja hiekan sävyinä. Golfkenttä samoin kaikki muutkin Kalajoen Hiekkasärkkien matkailupalvelut ovat lyhyen kävelymatkan päässä.

Kohteen rakentajana toimii Kalajoen Rakennus Oy, paikallinen rakennusliike, joka tunnetaan laadukkaasta työstään. Kalajoen Rakennus on toteuttanut useampia kohteita Kalajoen Hiekkasärkille mukaan lukien kohteita Kalajoen loma-asuntomessualueella Aurinkolammella sekä matkailukeskuksen eteläosissa sijaitsevassa Kesärannassa. Kohteen suunnittelusta vastaa palkittu suunnittelu- ja arkkitehtitoimisto Studio Puisto.

Marina Resortin rakentaminen on alkanut!
Tutustu lisää ja hanki itsellesi pala merenrantaunelmaa:

Marina Resort / Kalajoen Rakennus Oy
044 230 6031
janne@kalajoenrakennus.fi
www.marinaresort.fi